frisbeegolf

Kesä
Talvi

Frisbeegolf

Mäntyharjun rata sijaitsee kauniissa Rantapuistossa aivan Mäntyharjun keskustassa. Ominaispiirteisiin kuuluu järvi, joka usealla väylällä on arvaamattomien harrastajien uhkana. Väylien pituus vaihtelee 40 metristä 90 metriin ja väylät ovat hyvin monipuolisia. Puisto on julkisessa käytössä, joten pelatessa tulee ottaa huomioon muut käyttäjät.

Rata on perustettu vuonna 2010. Lyhyehköt, mutta vaikeat väylät rakentavat harrastajalle hienon kokonaisuuden. Suunnittelussa on käytetty järveä tehokkaasti hyväksi, joidenkin harrastajien mukaan liiankin kanssa. Erityisesti aloitteleville pelaajille järvi voi aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta tulee muistaa, että kaikilla väylillä on mahdollisuus myös kiertää järvi turvallisesti. Radalle on helppo tulla, vaikka julkisilla kulkuneuvoilla. Rautatieasemalta aloituspaikalle on matkaa 50 m. Keskustasta (alle 500 m) löytyvät palvelut alkaen kaupoista ravintoloihin. 

Aloituspaikalla on kartta radasta. 

Radan väyläkuvaukset

http://frisbeegolfradat.fi/rata/mantyharju

Mäntyharju DiscGolfPark
Asematie 10 
52700 Mäntyharju 

 

 

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi