luontopolut

Kesä
Talvi

Luontopolut

Mäntyharjusta Repoveden kansallispuistoon 

kansallispuistoon johtavien patikointireittien kunnostuksen yhteydessä on huomioitu sekä biologisesti että geologisesti mielenkiintoisia kohteita ja ne on koottu luontopolkutauluiksi reittien varrelle. Luontotyyppi- ja lajistoselvitysten sisällöstä vastasi luontokartoittaja sekä erä- ja luonto-opas Eerikki Rundgren. 

Lähtöpiste: liikuntahalli Kisala, asematie 1, 52700 Mäntyharju 

LuontopolutImmon

Immon polku

Immon luontopolulla on muutamia historia- ja luontoaiheisia infotauluja ja se sijaitsee taidekeskus Salmelaa vastapäätä. Polku myötäilee Siirlahden rantaa, jatkuen Katiskalahden kaaripuusillan kautta luontokirkkoon. 

Lue lisää... 

 
Luontopolut metsaleikkipuisto

Metsäleikkipuisto

Kisalalla on lasten suunnittelemassa leikkipuistossa pieni luontopolkualue, jossa on on runomuodossa tuotu esille luonnon vuodenaikavaihteluita. Taulut sijaitsevat metsäleikkipuistossa osoitteessa urheilutie 1, 52700 Mäntyharju.

Lue lisää... 

 
Luontopolut MjuRepovesimelonta

Mäntyharju-Repovesi melontareitillä

Mäntyharjun ja Repoveden välisellä melontareitillä on kerrottu alueen esihistorialliseen aikaan liittyvistä kalliomaalauksista Haukkavuoren ympäristössä.

Lue lisää...

 

 

 

 

 

 

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi