ryhmille

Kesä
Talvi

Ryhmille

Monet meille tulevat ryhmät vierailevat läheisessä Repoveden kansallispuistossa jonne voi tilata eräruokapalveluita paikallisilta yrityksiltä. Luontomatkailu sopii monenlaisille ryhmille ja on edullisuuden lisäksi tehokasta ryhmäyttämistoimintaa, liikunnasta nyt puhumattakaan.

Mäntyharjun alueella on myös monia ohjelmapalveluyrityksiä ja opaspalveluun erikoistuneita yrittäjiä. Suurin melontakalusto löytyy Kuutinkolosta sekä Seikkailuviikareilta. Fillavuokrauksesta on saatavilla pyöriä isommallekin porukalle.  Suuremmille ryhmille suosittelemme Orilammelta starttaavaa Tuulettaren vesireittiä kansallispuistoon. Meiltä löytyy myös automuseo sekä upeassa rantamaisemassa sijaitseva Kirjokiven kartano, jonne on mahdollista tilata ryhmäpalveluita. 

Keskusta-alueella käyntikohteeksesi sopii taidekeskus Salmela, Iso-Pappilan museoalue tai Veteraanipuisto. Meillä on myös karjalanpiirakoistaan maankuulu Miekankosken kahvila ja uittomuseo koskikalastusmahdollisuuksineen. Eikä unohtaa sovi Volagolfia tai automuseotakaan. Majoituskohteiksi sopivat esimerkiksi Lankaniemi, Orilammen Maja ja Lomakeskus tai Kirjokiven kartano. Osalla vuokramökkiyrittäjistä on myös ryhmäkäyttöön soveltuvia huviloita tarjolla.  

Lue lisää...

Tervetuloa voimaantumaan luonnosta ja kulttuurista!

Mäntyharjun matkailuneuvonta
Asematie 3
52700 Mäntyharju
puh. 015 770 111 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi