kultareittiristeily1400x290

Kesä
Talvi

Kultareittiristeily kansallispuistoon

Vähän erilaisempi tapa tutustua kansallispuistoon - kannattaa kokeilla jo pelkkien matkatarinoiden puolesta, järviluonnosta nyt puhumattakaan.

Reitti kulkee Vuohijärveltä Repoveden puolelle, joten matkan varrella näet Lapinsalmen riippusillan, Löppösen luolan sekä Mustalammenvuoren näkötornin. Voit myös tutustua viehättävään kappeliin Mäntysaaressa, joka on yli 700 vuotta vanha saarihautausmaa. Risteilyä järjestää Orilammen Maja ja Lomakeskus. Nykyinen Orilammen isäntä kertoo risteilyn aikana yli 30-vuotisen historian aikana kuullut reittiin liittyvät tarut ja tarinat, joten matkan aikana saat tuhdin historiapaketin alueesta.

Vesibussissa on A-oikeudet ja tarjolla on virvokkeita sekä pikkulämpimiä. Perjantain vuoroajolla nautitaan yleensä nokipannukahvit Löppösen luolalla mutta kysäise varmuuden vuoksi varatessasi, onko tähän muutoksia suunnitteilla. Löppösenluolaan liittyy mielenkiintoinen tarina ja siellä näet ikivanhoja kalliomaalauksia.

Hyvä tietää

Risteily kulkee säännöllisesti läpi kesän ennalta suunnitellun aikataulun mukaisesti. Risteilyn voi tilata myös omalle porukalle, vaikkapa häihin tai sukujuhliin, joihin on helppo yhdistää Orilammen tarjoamat kokous- ja juhlapalvelut. Kerran vuodessa järjestettävä Kuutinlahden konsertti risteilyaluksen kyydissä on myös vertaansa vailla oleva kokemus!

Orilammen Maja ja Lomakeskus
Voikoskentie 138
47910 Hillosensalmi
Puh. 05 389 881

www.orilampi.fi

pysykartallakesa

 

Kohde-info

soveltuvuus

Soveltuvuus
Päiväretkikohde, ryhmät

Saavutettavuus

patikointi

Murjanmarssia pitkin 

pyoraily

Pyöräilyreittien lähettyvillä 

Palvelut

hotelli

Hotelli/huoneistomajoitus

mokkipalvelut

Mökkipalvelut

leirintaalue

Leirintäalue

kahvila

Kahvila

ravintola

Ravintola

elamyspalvelut

Elämys/ohjelmapalvelut

valinevuokraus

Välinevuokraus

vesibussi

Vesibussi

Kohteessa

sisawc

WC sisällä

parkkipaikka

Parkkipaikka

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi