kurkivuorenkalakuru

Kesä
Talvi

Kurkivuoren kalakuru

Yksityinen kalastusmatkailukohde, jonka kalastusalueen antia voi narrata laitureilta tai helppokulkuiselta rannalta.

Kurulammen rannalla on myös tilava kota kotakeittiöineen, kalatupa jossa wc:t, huoltotilaa, savustin sekä keittiö tarvikkeineen. Kurkivuorella toimii tietenkin myös kalastus- ja ulkoiluvälinevuokraus. Vesialueilla uiskentelee kirjolohta, kuhaa ja ahventa. Karppiyhdyskunnan tehtävä on huolehtia kala-altaiden pohjan viihtyisyydestä.

Vuoren päältä näkyy Mäntyharjun tunnettu Vihannan puusilta. Paikallinen yrittäjäpariskunta on kehittänyt aluetta monipuoliseksi päiväretkikohteeksi, jotta tekemistä löytyisi koko perheelle kalastuksen oheen. Kurkivuorella on luontaisesti hieno mahdollisuus liikkumiseen vuodenajoista riippumatta. Ympäristössä kierteleviltä maastolenkeiltä löytyy mm. Kurunkierros ja Maisemalenkki, kaikki merkittyjä. Maastossa voi kulkea kävelysauvoin tai maastopyörällä, talvisin lumikengillä sekä perinteisen suksilla. Kalastusalueen tuntumassa on kaksi pulkkamäkeä. Lumikengät ja kävelysauvat voi vuokrata Kalatuvasta. 

Kurkivuorella on helppo järjestää erilaisia tapahtumia. Ryhmille voidaan järjestää useammassa lähialueen kohteessa toteutuva päivätapahtuma, sillä alueellla on hyvä yrittäjäverkosto erilaisine palveluineen. 

Kurkivuoren Kalakuru 
Taulumäentie 124
52720 Mäntyharju
Puh. 040 547 0128
www.kurkivuori.fi

pysykartallakesa

Kohde-info

soveltuvuus

Soveltuvuus
Ryhmät 

varusteet

Varusteet
Paikan päällä vuokrataan välineitä 

kalastus

Kalastuskohde 

pyoraily

Pyöräilymahdollisuus 

patikointi

Patikointimahdollisuus 

Palvelut

mokkipalvelut

Mökkipalvelut

elamyspalvelut

Elämys/ohjelmapalvelut

valinevuokraus

Välinevuokraus

Kohteessa

kota

Kota

sisawc

WC sisällä

nakoala

Näköala

esteetonpaasy

Esteetön pääsy

parkkipaikka

Parkkipaikka

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi