vuokrakampat1400X290

Kesä
Talvi

Majoitus Repoveden kansallispuistossa

Kuutinkamppa

Kuutinkämppä

Kansallispuiston sisällä, aivan Kuutinlahden rannassa. Petipaikkoja löytyy siskonpedeistä kahdeksalle. Sängyissä on valmiina solumuovipatjat, keittiönurkkauksesta löytyy pannut, padat ja kattilat sekä ruokailuvälineet.

Puh. 0400 718 248
www.tervarumpu.fi 

 

Pihkapirtti

Pihkapirtti

Repoveden kansallispuiston keskellä, Mustanlammen rannalla. Makuupaikkoja löytyy useampia, lisäksi mökissä on astiasto sekä tarvittavat keittiövälineet. Liesi sekä jääkaappi toimivat kaasulla. Saunavedet saa lammesta ja juomaveden Olhavan kaivolta.

Puh. 0400 718 248
www.tervarumpu.fi

 

SaarijarvenSavottakamppa

Saarijärven savottakämppä

Puiston pohjoisimman sisäänkäynnin vieressä Saarijärven rannassa. Savottakämpässä on kolme erillistä huonetta, Kympin toimisto, emännän huone ja Tylsänpää. Savottakämppä palvelee erityisesti jokamiesretkeilijöitä huoneillaan. Puusauna. 

Puh. 0400 718 248
www.tervarumpu.fi 

 

Tolosentalo

Tolosen talo

Talon alakerrassa on Metsähallituksen tilat ja Tervarummun ohjelmapalvelujen tukikohta. Majoitustila on hyvin varusteltu ja puiston ainoa täysin sähköistetty kohde, jossa majoittujien käytössä on myös Internet-yhteys.

Puh. 0400 718 248
www.tervarumpu.fi

 

Repoveden-varauskodat-kesä

Kansallispuiston varauskodat

Kansallispuiston varauskodat omistaa Metsähallitus ja kotien tuotto käytetään kansallispuiston luontokohteiden hyväksi. Puistossa on neljä vuokrakotaa jotka voidaan varata ja maksaa kansallispuiston omilla sivuilla osoitteessa:

Puh. 020 564 5916
www.repovedenkansallispuisto.fi

 

 

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi