caravan

Kesä
Talvi

Leirintäalueet/caravan-alueet

Kaikilta caravan-alueilta onnistuvat päiväretket Repoveden kansallispuistoon sekä Mäntyharju-Repovesi retkeilyreiteille. 

KimppaKy

KIMPPA Ky:n vuokramökit

Silmiä hivelevän kauniit maisemat ja kirkasvetinen Juolasvesi kutsuvat rentoutumaan KIMPPA Ky:n vuokramökeille. Oheen voit varata edullisesti esim. kanootin tai kävelysauvat, tai vuokraisitko kylpypaljun? Hyvät kalavedet, marja- ja sienimaat ovat äärellään. Repovesi on lähellä ja harrastemahdollisuuksia ympäri vuoden. Tervetuloa!

Puh. 040 506 1533
www.kimppa.fi 

Orilammen-maja-ja-Lomakeskus

Orilammen Maja ja Lomakeskus

Puhtaat vesistöt ja Repoveden kansallispuiston jylhät maisemat tarjoavat sinulle ainutlaatuisen kokemuksen. Pitopöytämme on tunnettu paikallisista herkuistaan ja majalta lähtee monta ulkoilu- ja vaellusreittiä.

Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi
Puh. 05 389 881
www.orilampi.com 

tommolansalmicamping

Tommolansalmi Camping

Laadukasta mökki-, matkailuajoneuvo- ja telttamajoitusta kirkasvetisen Korpijärven rannalla. Leirintäalueella riittää monenlaista tekemistä kaikenikäisille matkailijoille, mm. venevuokrausta, kalastusmahdollisuuksia sekä luontopolku.

Kouvolantie 2216, 52700 Mäntyharju
Puh. 0400 754 835
www.tommolansalmi.fi

 

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi