Majoitus patikointireitilla

Kesä
Talvi

Majoitu reitin varrella 

lataa-esite

BBPinus

Bed&Breakfast Pinus 

Pieni ja rauhallinen B&B Pinus tarjoaa tunnelmallista aamiaismajoitusta lähellä Mäntyharjun keskustaa ja palveluita. Kesäaikaan mahdollisuus yöpyä uniikissa aitassa. Erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. 

Työväentie 35 b ,52700 Mäntyharju
Puh. 040 181 9200
www.bbpinus.fi

 

krouvin-huoneistot

Krouvin Huoneistot

Erilliset modernit huoneistot 1-3 henkilölle ja 1-8 henkilölle, molemmat täysillä mukavuuksilla. Yhdistettynä huoneistot toimivat upeana juhla/kokoustilana. Keskeinen sijainti palveluiden vieressä. Samassa kiinteistössä Ravintola Krouvi.

Asematie 1, 52700 Mäntyharju
Puh. 044 5270 012
www.ravintolakrouvi.fi

 

B&B Villa Aurora 

Majoituskohde Mäntyharjun keskustan läheisyydessä, tunnelmallisessa kirkonkylän miljöössä.

Tule majoittumaan mukavasti ja kodikkaan rauhallisesti, kauniin ja historiallisesti arvokkaan kulttuurimaiseman sydämeen Villa Auroraan. Kauniit rakennukset ja vasta uudistetut majoitus-, aamiais- ja kokoustilat sijaitsevat aivan Taidekeskus Salmelan vieressä kirkkaiden vesistöjen ympäröiminä. Villa Aurora on avattu kesäkuussa 2015 ja toimii ympärivuotisesti. Huonevarauksia voi tehdä Villa Auroran verkkosivujen varauskalenterin kautta.


Tervaniementie 2, 52700 Mäntyharju
Puh. 050 4620080
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
www.villa-aurora.fi

 

Majoitus paakuva

Linkkumylly

B&B Linkkumylly 

Vuokramökkien lisäksi tarjolla pikkumökkejä retkeilijöille. Ruokaa pienryhmille tilauksesta. 2 ympärivuotista rantamökkiä 4 (6) ja 6 (8) hengelle. Kesäisin touko-syyskuussa lisäksi 3 pikkumökkiä 2 ja 4 hengelle.

Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju
Puh. 040-7302818
www.linkkumylly.fi

 

 

ukko lauri

Ukko-Lauri

Luonnonkauniilla paikalla Mäntyharjun reittiin kuuluvan Sarkaveden rannalla sijaitseva Ukko-Lauri on ylellinen majoituskohde 2-4 retkeilijälle. Kesäaikaan lisäksi sähkölämmitteinen pariaitta 4 hengelle. Patikointireitille n. 1 kilometri. 

Timo Mouhu 
Puh. 040 5707 122
www.huvila.net, haku: ukko-lauri 

Huvikumpu

Lämpöeristetty hirsimökki 8:lle henkilölle. Sähkölämmitys, sisäwc sekä sauna, jonka katossa loistaa tähtitaivas. Kylmä/lämmin vesi. Hyvä varustelutaso. Rantaan 20 m. Patikointi ja maastopyöräreitille n. 9 kilometriä. 

Kauppisen Lomamökit 
Puh. 0400 483 589
www.kauppisenlomamokit.fi

huvikumpu

WHD-Gård-Haimijärvi

Haimin eräkämppä

Haimijärven rannalla sijaitseva aito savotta-ajan kämppä tarjoaa idyllisen majoitusvaihtoehdon matkailijalle tai retkeilijälle. Tilat 4-6 yöpyjälle sekä pieni sauna. Kämppä sijaitsee Kuisman kylässä. Patikointi- ja maastopyöräreitille on n. 1 kilometri.  

Woikoski Feeling
Puh. 040 656 5981/ Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.woikoskifeeling.fi

 

Kuutin-kolo

Repomökki 

Sähköistetty vuokramökki ja aitta Repoveden kauniilla rannalla. Autotie perille. Kota, grillauspaikka ja soutuvene. Hieman syrjässä reiteiltä, mutta Kuutinkolosta on saatavilla venetaksi kansallispuistosta noutamaan. Melontakalusto lisätilauksesta. 

Kuutin Kolo 
Puh. 0400 551 530
www.kuutinkolo.com

 

Orilammen-maja-ja-Lomakeskus

Orilammen Maja ja Lomakeskus 

Lomakeskus sijaitsee hieman reitiltä sivussa, mutta kuten Repomökille niin myös tänne voit tilata itsellesi venetaksin. Orilampi tarjoaa monipuolisesti majoitusvaihtoehtoja hotellihuoneista mökkeihin ja leirintäalueen palveluihin matkailuvaunualueineen. 

Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi
Puh. (05) 389 881
www.orilampi.fi

 

Katso myös myös kansallispuiston sisällä sijaitsevat vuokrakodat ja mökit! ! 

 

 

 

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi