paivaretkiehdotelmiamelonta1400X290

Kesä
Talvi

Kanoottien vuokraus

Kuutin-Kolo-palvelut

Kuutin Kolo

Kanoottien ja kajakkien vuokraus sekä kuljetukset myös pidemmille matkoille kuten Mäntyharjun suuntaan. Venetaksit tilauksesta, mökkivuokraus sekä opastus -ja ohjelmapalveluita.

Puh. 0400 551 530
www.kuutinkolo.com 

 

Miekankosken kahvila200X150

Miekankosken kahvila

Vuokraaamme kanootteja, kajakkeja, soutuvenettä. Tarjolla on myös huonemajoitusta melojille sekä vuokrasauna. Aamupalan saa kahvilasta. Sopii melontareitin lähtöpaikaksi. Miekankoskelta voi tehdä myös päiväretkiä lähialueelle. 

Puh. 0400 653 281
www.miekankoskenkahvila.com

 

SeikkailuviiKari-Oy

SeikkailuViikari Oy

Vuokraamme inkkarikanootteja sekä kajakkikaksikoita ja -yksiköitä, soutuveneitä, moottorikumivenettä kalastukseen sekä kirkkoveneitä. Venetaksit ja kanoottien kuljetus tilauksesta (myös henkilökuljetukset lähtö-/ päätepisteeseen kanoottivuokrien yhteydessä). Vuokratuotteet saat kätevästi SeikkailuviiKarin verkkokaupasta.

Puh. 0500 862 862
www.seikkailuviikari.fi 

 

kuutinlahdenmelontatukikohta

Tervarumpu

Ylläpidämme Kuutinlahden Melontatukikohtaa kansallispuiston sisällä yhteistyössä SeikkailuviiKari Oy:n kanssa. Melontatukikohta on self-service -palvelupiste omatoimisille Repoveden kävijöille. Tukikohdassa ei ole jatkuvaa päivystystä, vaan kaluston saa käyttöönsä numerokoodeilla. 

Puh. 0400 718 248
www.tervarumpu.fi 

 

Linkkumylly

Linkkumylly

Lähde liikkumaan Sarkavedelle. Meiltä voi vuokrata mm. SUP-lautoja, kajakkeja, kanootteja ja retkeilyvarusteita. Muistathan, että meillä on myös Mäntyharjun asemamakasiinissa vuokrauspiste. Varaa ennakkoon. Tulemme paikalle. 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+358 40 522 2293/Leila

+358 50 449 3002/ Ari

 

 

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi