repovedenkansallispuistooppaat1400X290

Kesä
Talvi

Repovesi-oppaamme

Oppaamme ovat oikeutettuja kansallispuiston sertifioidun opastunnuksen käyttöön. Saadakseen puisto-opas merkin on opiskelijan läpäistävä metsähallituksen valvomat näyttö- ja tenttiosuudet. Repovesi-opas -nimikettä voivat käyttä vain virallisen kurssin käyneet oppaat ja ohjaajat. Molemmilla yrittäjistämme on verkkokauppa. 

SeikkailuviiKari opaspalvelut

SeikkailuviiKari

Koe kanssamme köysilaskeutuminen Suomen suosituimmalta kiipeilykalliolta Olhavanvuorelta tai tule mukaamme opastetulle patikointi-, melonta,- kalastus tai veneretkelle. Omatoimisille inkkarikanootteja, kajakkeja, soutu, -moottorikumi, -ja kirkkoveneitä. Venetaksit ja kanoottien/maastopyörien kuljetus tilauksesta.

Puh. 0500 862 862 
www.seikkailuviikari.fi 

 

marika ja tervarumpu

Tervarumpu

Tervarummun erikoisalaa ovat erä- ja luonto-opaspalvelut, maastoruokailut sekä erilaiset ohjelmapalvelut. Tervarummun kautta saat varattua kaikki kansallispuiston sisällä olevat majoituskohteet ja erilaisia vuokravälineitä kuten kanootin tai kickspark-pyörän.

Puh. 0400 718 248 
www.tervarumpu.fi

 

 

 

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi