elamyspalvelut

Kesä
Talvi

Elämys- ja opaspalvelut

FinlandiaNatur2

Finlandia Natur

Luonto- ja kalastusopaspalveluita Repoveden, Valkmusan ja Itäisen-Suomenlahden kansallispuistojen sopimusyrittäjänä. Kokouspalvelut, luontokoulu ja kalastuskoulutukset. Vesillä liikkumiseen on käytössämme huippuvarusteltu vene ja hoidamme myös asiakkaiden kuljetuksen kohteeseen tarvittaessa.

Puh. 045 137 8235
www.natur.fi 

 

Kuutin-Kolo-palvelut

Kuutin Kolo

Venetaksipalvelut, kanoottien ja kajakkien vuokraus, kirkkovenesoudut, viikinkiveneretket, ruokailupalvelut sekä ympärivuotiset retkipalvelut Repoveden kansallispuistossa vuosikymmenien kokemuksella. Myös venetaksipalvelu. Kuutin Kolossa voi yöpyä mökissä tai aittamajoituksessa. 

Puh. 0400 551 530
www.kuutinkolo.com 

 

SeikkailuviiKari elamys

SeikkailuviiKari/sertifioitu Repovesi-opas

Koe kanssamme köysilaskeutuminen Suomen suosituimmalta kiipeilykalliolta Olhavanvuorelta tai tule mukaamme opastetulle patikointi-, melonta,- kalastus tai veneretkelle. Omatoimisille inkkarikanootteja, kajakkeja, soutu, -moottorikumi, -ja kirkkoveneitä. Venetaksit ja kanoottien/maastopyörien kuljetus tilauksesta.

Puh. 0500 862 862
www.seikkailuviikari.fi 

 

marika ja tervarumpu

Tervarumpu/sertifioitu Repovesi-opas 

Tervetuloa kuulemaan Repoveden korpien tarinat ja kokemaan upeat maisemat paikallisen erä- ja luonto-oppaan mukana. Välitämme majoitusta kansallispuistossa ja hoidamme ryhmällesi tarvittavat varusteet

Puh. 0400 718 248
www.tervarumpu.fi

 

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi