taksipalvelut

Kesä
Talvi

Taksipalvelumme

Venetaksimme operoivat tilauksesta Repoveden ja Vuohijärven alueella. Suosittuja rantautumispaikkoja kansallispuistossa ovat Karhulahti, Mustavuori, Kuutinkanava ja Määkijä. Venetaksi voi myös noutaa sinut puistosta ja toimittaa sinut esimerkiksi Hillosensalmelle tai Lapinsalmen sisääntuloon.

Kuutin-Kolo-palvelut

Kuutin Kolon venetaksi

Käyttämämme Busteri ja Repolainen ovat käteviä vaihtoehtoja esim. liikuntarajoitteisille luontomatkailijoille tai isompien retkivarusteiden kuljettamiseen, esim. Olhavan kiipeilijät varusteineen. Kuljetukset suoritetaan tarkoitusta varten katsastetuilla veneillä. Veneen kipparina on aina koulutettu ja vesistön tunteva henkilö. 

Puh. 0400 551 530
www.kuutinkolo.com 

 

venetaksi1

SeikkailuviiKarin venetaksi 

Käytettävissämme ovat tunnelmallinen puuvene "Seikkailuviikari", vauhdikas Buster Magnum ja elämyksellinen Zodiac kumivene "Myrskytuuli ". Venetaksin asemapaikka on Hillosensalmen asema, josta kuljetamme  sinut haluamaasi kohteeseen Repoveden kansallispuistossa. 

Puh. 0500 862 862
www.seikkailuviikari.fi 

 

suursavoop   kuoma   pitajanuutiset   hewsaw   kkauppa   mantyharju  masek   maakuntaliitto   vipuvoimaaeu   eualuekehitysrahasto    repovesi